| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Happy kut :3
Friday, 30 March 2012 | 20:53 | 0 Talking ♥
Heyy peeps . Hahaha , happy ouh aku . Tau sebab apa ? Sebabbbbbbbbb , aku dah berbaik lhaa dengan CAPITAL N too . Weeeee , ary too dea merajuk dgn aku . Aku pon taktau sbb apa . HAHA pelik-2 . Kdg-2 cakap kawan-2 kita tak boleh percaya sangad tau ? Depa sanggup oOo tikam berlakang kitaa . Aku dah selalu kena daaa :) Tapie , aku masih lagie sabaq . Dekat aku depa gtau laen . Padahal benda tooo tak betul pon . Key pasnie jgn harap aku nak caya dah la kak yong :3 Hahaha , tapie takpalhaa . Aku pon dah berbaik dgn (N) tohh .. Nak taw dok cmna aku boley berbaik balek ? Haaaaaaa meyh nak story :D Ary too , aku miscol dea . Pastu dea col balek , aku takot nak jawap laa . And aku segan la jugak nak jawap . Tkot stg dea kta apa plak . HAHA , pastu lepas too , kami dok lawan-2 miscol . Last-2 skali aku col terus la , terpaksa cakap jugak dgn dea sbb aku rindu sangad-2 dgn dea . 1 g , aku takot kami terputus hubungan la . Then aku col , dea cakap elok-2 jea dgn aku . Lembuttt jeaaa , hee . Dea ckp , skrg dea dah kerja sementara kt ................. Haha pandai-2 pikir la ;p Pastu dea ckp nak jupa , oh aku pon ckp hah uke . Naseb lha dea tak ungkit pasai yunx dea merajuk too . Weeeeeee :D *Gedik ? Tak suka ? Go die -.- Kbai :)
Miss Kamuu :D
Friday, 23 March 2012 | 23:34 | 0 Talking ♥

Heyy Assalamualaikum :> Lama nohh aku tak update blog nie ? Da jadie lasam dah . Hahaha :D Sory too say laa . Aku malas sebenarnya nak update story dalam blog niee , hihiee *Pemalas ;p Aku tak sabar nak tunggu hujung bulan 3 niee oOo .. Tak bole habaq kt hampa muaa taw taw . RAHSIA :) Keyy , aku SINGLE taw dok aku single ? Cuma nak tunggu org tooo jaa . Haha , rindu dea taw dok ? ;) Mai cepad sikit CAPITAL K o!y . Haha ;p Weeeeee , taktaw nak update apo dah . Hah , auwd org tak masok dlm blog aku dah haa ? Nie aku malas guna blogskin niee .. Kalaw guna blog yunx buad sendiri kan best , kan ramai org masok . Adess .. Auwd ramai org suka cari pasai dgn aku haa lanie ? Hahahaa tak kesah aa , nak gaduh , gaduh aa . Buuuuuuuuuuu ;p Kk ty gua update laen . Kbaiiii :)

Older Post
♥ ABOUT ME ♥

Hoii . My name Nurul Syafinas . Call me Fienaz okay . I was 15 years old . Study dkt Smk Perlis . I'm not SINGLEE :D Da masok blog aku turh pandai-2 lhaa follow noh . Hihieee :)



♥ COUNTER ♥

monster sedang mengendap


♥ Followers ♥