| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
BADMOOD SIAL !!!
Thursday, 22 December 2011 | 06:55 | 0 Talking ♥
hello peeps . how are u ? lama daa en aku tak update blog neh . aku tak update cbb , dkt netbook aku teww tak bole nak bukak blog ! hurrr . tekanan deh ! mesti kowq rindu aku kan ! hurh -> poyo jep ! eh tk kesah lhaa en !!

by the way , hari neh aku takda mood sngad-2 ! nak ckp pon ta larat , nak type/tulis pon tk lrad ! hmm , nak taw cbb apa aku badmood ?! key mari snie aku cerita keyh --' hari nie , kawan aku ajak p bukit ayaq ! then , aku takmaw p , ukannyea saja-2 aku takmaw pie , aku takmaw pie cbb , ad sebabnya lhaaa kann !

pastu , 'DEA' neh pie jugak ! (sory bab aku tkboleh gtaw spa dea) dah aku tak pie , tak bermakna dea boleh naik dgn orang len kan !!! walawpon dgn adex angkad , kak angkad , or whatever !!! dengan alasan dea , 'da aku takmaw pie , tue yunx dea naik dgn adex angkad dea . hurh ?! aku taktaw pasai pea , aku jadik 'JEALOUS' ! oh my god :( aku tak suka tngok dea naik dgn owq lain ! depan aku lak tuh ! mcm aku kata tadi kan , walawpon dgn ADEX ANGKAD !! hurm . cbb
neh lhaa yunx mambuad an aku tadax MOOD !!!

SUMPAH AKU JELOS wee !! mybe cbb aku SAYANGS dea ?! grr .. lain kali hang naik lha lagi dgn adex/kak angkad hang turh k !!!! #saked hati weh :'( *kbaii !!

Older PostNewer Post
♥ ABOUT ME ♥

Hoii . My name Nurul Syafinas . Call me Fienaz okay . I was 15 years old . Study dkt Smk Perlis . I'm not SINGLEE :D Da masok blog aku turh pandai-2 lhaa follow noh . Hihieee :)



♥ COUNTER ♥

monster sedang mengendap


♥ Followers ♥